Nollställd.

Känner mig så konstig... varken upp eller ner, varken glad eller ledsen... bara slö. Känns som det är dags att göra nåt med sitt liv snart. Inte nu. Men snart.
/Kotten

INGEN KICKAR FOTBOLL SOM HAN, ZLATAN, JAG SA ZLATAN!!! :D

WOWWOWOWOWOWOOOOOOOÅHHHHHHHHHJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!
Så lät jag för 30 minuter sen. Har lugnat mig lite nu... Ujujuj! Vilken dramatik... Vi tar det från början:
__________________________________________________________________________
Sveriges första halvlek: Bra! Ledning 1-0 full koll på ungrarnas anfallsspel. Mellberg, Källström, Elmander dominerar i varsin lagdel. Mkt stabilt försvar, ungrarna kommer inte till några chanser alls, bra tryck från Sverige och ett mål till var nära. Zlatan ganska osynlig, blixtrar till då och då.
Andra halvlek - kompakt svenskt tryck. Chans, på chans, på chans! Elmander springer sönder försvaret fullständigt, Zlatan briljerar med smarta passningar och klackar, Källström dominerar mitten, träffar ribban, Holmén jobbar som en galning, missar öppet mål, närskott från Elmander som täcks över... Svenskarna maler på och med normal utdelning borde det stått 3-0 till Sverige efter 79 minuter. Det gör det nu inte, Ungern sticker upp, får straff, gör mål...
__________________________________________________________________________
Bedrövelse. Lidande. 
__________________________________________________________________________
Sverige forsätter anfalla. Nyinsatte Berg förmår inte uträtt så mkt under sitt inhopp, Zlatan vinner nickduell på nickduell. Får ett läge, mottaget blir för dåligt backen hinner emellan. Ungrarna får ett vasst läge, men får ingen träff på avslutet. 92:a, Sverige får nästan fram bollen till en fristående, Berg tror jag, ungrarna kontrar, Sverige bryter... 93:05, Elm får bollen på mittplan, slår långpassning, backen nickar bort... nej backen missar, ZLATAN ÄR FRI, HERREGUD ZLATAN ÄR FRI; MÅLVAKTEN HINNER NEJ, JA, NEJ, JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅLLL!!!!
Jag flög runt i rummet i 30 sekunder, glädjefnatt, eufori, vansinne! Det går ju för fan inte att göra mål i sista sekunden igen!!! Det går tamejfan inte, men den mannen tycks göra allt som är omöjligt men inte allt som är möjligt haha! :D
__________________________________________________________________________
Puh... 
Ska sammanfatta mina betyg på svenska laget sist då. 1-5 kottar, med lite plus och decimaler :P
__________________________________________________________________________
Andreas Isaksson: 3. Stabil match, tar det han ska ta, inget att klaga på. Nära att ta straffen.
__________________________________________________________________________
Mikael Nilsson: 2. Godkänd. Med viss tvekan. Problem med ungerske vänsteryttern matchen igenom, dock en fin offensiv raid som borde gett 2-0 med passet in till Holmén.
Daniel Majstorovic: 4. Genomstabil matchen igenom, ytterligare en stark insats!
Olof Mellberg: 4,5+. Sveriges bäste försvarare, nu och de sista 7-8 åren! Klockren insats, räddar Nilsson flera gånger, dessutom mål, det ger plus!
Behrang Safari: 4. Mkt stark insats, hela tiden löpvillig offensivt, stabil defensivt.
__________________________________________________________________________
Rasmus Elm: 3. Hade satt en trea, som iom den klumpiga tacklingen vid straffen (låt vara att den var lite billig kanske) sänkts till en tvåa, som dock snabbt ändrades till en trea för passen till målet! Elm kommer bli kvar länge i landslaget, visar moget och klokt spel matchen igenom.
Anders Svensson: 3. Stabilt defensivt jobb matchen igenom, ett par missar men överlag stabil och bra.
Kim Källström: 5. Kan inte bli något annat betyg. Räknade till ett misstag på hela matchen, massor med viktiga brytningar, fina passningar, med lite tur hade han avgjort matchen, men bollen gick i ribban. Källström har verkligen hittat sin roll i landslaget under det här kvalet! Strålande!
Samuel Holmén. 3,5. Bra insats, blir återigen imponerad av Holmén. Grovt jobb, fina djupledslöpningar, på det stora hela en mkt bra insats!
__________________________________________________________________________
Johan Elmander. 4,5. Vad var det jag sa? Rätt att starta med Elmander, han springer sönder det ungerska försvaret! Och faaan vad rätt jag fick! Elmanders bästa match i landslaget på 3 år, och det finns en oerhörd potential i Zlatan och Elmander på topp, vilket vi sett förut även om målen inte alltid har kommit. Men det kommer.
Zlatan Ibrahimovic: 4. Zlatan... är Zlatan. Räddar oss återigen. Hör jag nån jävel igen säga att Zlatan inte gör mål i viktiga matcher, att Zlatan inte är en världsstjärna, att Zlatan är kass... ja, dom som säger det kan helt enkelt inte fotboll! Zlatan går på 60-70 % enligt han själv, och är i första ganska osynlig. Gör dock en strålande andra halvlek, flera fina framspelningar till Holmén, till Elm och till Källström, ngt för få avslut kanske. Vinner massor med nickdueller, tar emot bollar och fördelar bra matchen igenom. Och avgör matchen. Blixten slår ner igen! Intressant att se hur bra Zlatan blir i Barca när han kommer ikapp med träningen. 
Puh. Tack för mig!
/Kotten
Radbrytningarna är störda... får fixa de nåt tag

Nystart...

Nu har jag glömt bort blogghelvetet igen :P
Fredag kväll. I morrn ska man jobba. Är trött, var firmafest igår och man fick väl inte riktigt så mkt sömn som man behövde. Vår frukostvärdinna påpekade att det av någon anledning var väldigt tyst och lugnt bland folket på jobbet i morse, undrar vad det kan ha berott på :P
Gårdagen var iaf trevlig. Vi hade "servicedag" först vilket innebär att vi typ inte har några raster och bara kort lunch, men istället bjuder Teleperformance på mat och godis. Nice! Därefter följde festen som innebar mat, drickande, Olearys, och quiz på Musqan som avslutning. En trevlig kväll på alla sätt, mkt skitsnack med jobbkompisar onekligen :P Lagom kul att gå hem dock klockan halv två i ösregn -.-
Ungern -Sverige i morgon då... 0-2 är mitt tips, vi vinner alltså. Zlatan och Elmander gör målen. Ja, jag vet att Elmander inte kan pricka en lagårdsvägg från insidan, men vafan han lär väl sätta en boll nån gång. Vad gäller Zlatan så är han visserligen inte i full matchform, men han kommer vara oehört viktig för oss i morgon såklart. Det roliga är att det finns fortfarande folk som tycker att vi på fullt allvar borde peta Zlatan eftersom han "aldrig presterar i de stora matcherna när det gäller". Det sista argumentet från Zlatan-hatarna att han avgjorde Serie A i sista omgången 2008, sköt Sverige till EM mot Ungern 2005, gjorde, skadad, två mål i EM senast, sänkte Italien 04 med en volleyklack det tycks ofta "glömmas bort". Det enda som han har kvar att verkligen prestera i är slutrundan av Champions Leauge, även om han var Inters bäste spelare offensivt i dubbelmötena mot United i våras. Men det kommer... När Zlatan och Messi blir samspelta... Uj uj, snacka om radarpar ^^ 
 
Men imorgon är det landslaget och då är det långa bollar från Mellberg som ska tas emot och inte små nätta instick med milimeterprecision från Xavi, Messi eller Iniesta. Men vi grejar det ändå. Vi är i grunden starkare än Ungern i varje lagdel. Men det gäller ju att prestera också. Låt se i morgon! Startelvan är väl ganska given, iaf känns det så.

Isaksson
Nilsson - Mellberg - Majstorovic - Safari
Elm -   Svensson - Källström - Holmén
Elmander - Zlatan
Själv skulle jag satt in Sebastian Larsson och ta ut Holmén för att få in en vass inläggsfot till, i övrigt håller jag nog med om den förväntade startelvan. Får se om Lagerbäck går mot sin vana och bjuder på någon skräll imorgon. Stort plus till Tv8 förresten som visar matchen gratis via sin hemsida (Varför visas Sveriges VM-kval i en kanal som TV8 från första början, hallå, SVT, TV4...???).
Jahapp. Man ska väl ta och glo lite that 70s show eller nåt. Får se om det dröjer 2 månader till nästa inlägg. Det är väl knappast nån som läser, och har nån läst så är det knappast ända hit ner... :P
/Kotten

RSS 2.0