Natt

I morgon är jag ledig. Det känns skönt, ska ta tillfället i akt och kolla in den där Jerry Lee Lewis-dvd:n som jag inte kommit mig för att kolla på. Gud, jag önskar att jag kunde spela piano så som han gör. Drömma kan man ju alltid... 

När vi ändå är inne på gamla rocklegender så skulle det vara väldigt kul att se Chuck igen. Men det lär väl inte hända antar jag, han är ju såpass gammal så han kommer nog inte till Sverige igen. Synd. Maiden kommer dock till Sverige i sommar, och då ska jag vara där, troligen den sextonde Juli på Stockholms Stadion, fy fan vad kul! 

Simma är skönt. Men fan vad jobbigt det är...

Nanananana...

Det regnade idag. Och alla pengarna är slut på pokerkontot, men det gör inte så mycket, spelar inte så mycket poker ändå längre. Har ju ändå gått plus 250 dollar på pokerspelandet...

Känner mig glad inuti, vet inte varför. Förhoppningsvis en föraning om nåt kul, vad vet jag inte men man kan ju alltid hoppas. 

Gå i frid!

/Kotten

"Vad är klockan?" "Halv åtta" "JASÅ!?"  Lol.

Allt möjligt

Fan vad tiden går... November. Årets absolut tristaste månad, i alla fall sett till vädret. Förkyld har jag varit också. Men det mesta känns väl skapligt ändå på nåt sätt. På torsdag ska jag jobba natt för första gången... Lite nyfiken på vad för slags folk som ringer till Eniro klockan tre en torsdagnatt, snart vet jag det också. Man lär så länge man lever.

Maiden den 16:e på stadion eller 26:e på Ullevi...?

Alltså jag tycker Boston Tea Party är fruktansvärt underhållande och intressant! 

Hm. Bör åstadkomma nåt snart. Skriva nåt, musik eller novell eller vad som helst, försöka vara kreativ, vilket är lite svårt eftersom jag inte är det. Men ibland är det bra att försöka vara något man inte är.

Alltså, jag har verkligen inte mycket att skriva om. Vi tar en veckans låt då: Du och jag mot hela världen - Magnus Uggla.

Nils Liedholm dog idag. Legendarisk svensk fotbollsspelare och tränare för er som inte vet. Mycket tråkigt. Inte så många svenskar som spelat VM-final i fotboll, men han var en av dom och lagkapten också. Det är stort. RIP Nils!

/Kotten


RSS 2.0