Rom nästa!

Ikväll åker jag till Rom! Återvänder på måndag. Bort, se nytt, leva lite, kort paus. See ya!

/Mattias

Vart fan är mitt band?

Jag vill ha ett band! Bandmedlemmar sökes!

Du får gärna vara basist eller trummis, men keyboardist/sångare/gitarrist behövs också. Själv spelar jag keyboard och/eller sjunger. Du behöver inte vara överdrivet bra eftersom jag inte är det, men inte heller vara direkt nybörjare. Det viktigaste är viljan. Ett plus om du bor i närheten av Gävle, ett enormt jätteplus om du har en lokal där man kan repa ;) Vad gäller musiken så gillar jag mest klassisk rock och hårdrock men så länge du inte enbart gillar typ hip-hop så ordnar nog det sig...

Ansökningar tas emot via mail: [email protected] eller via kommentar på bloggen här.

/Mattias


Degig

Idag har jag inte gjort något annat än degat och spelat FM. Iofs har dagen inte varat så länge, jobbade natt och var uppe först halv två, men jag börjar snart bli frustrerad över att jag inte tar tag i den sketna matten. Usch, vill inte, klarar inte, orkar inte. Men jag ska försöka ta mig ut och springa en sväng nu innan det, märkte när jag var hemma igår att jag hade tydligen gått upp lite mer i vikt. Blä.

Hm. Antingen får jag nog lägga ner min blogg eller också skaffa mig ett liv för jag har ju inte så mycket att skriva... :P

/Mattias


Rom!

Om knappt två veckor drar jag och Svinis till Rom! Det ska bli grymt kul, så jävla trött på det mesta just nu, den vardagliga rutinen och tristessen. Skönt att komma bort, Rom är en härlig stad. Kommer förmodligen äta mig halvt fördärvad av den italienska maten... På tal om mat förresten, jag är hungrig! Får bli några ordentliga mackor när jag kommer hem... Mat!

Klippte mig idag också. Jag ser det som ett sätt att gå ner i vikt... Å andra sidan så tycker jag att jag går ner i vikt om jag klär av mig så, finns ju många sätt att lura sig själv på haha :P

Usch, usel diciplin från mig just nu. Struntade i matten igår och gav dessutom fan i att plugga, provet är nästa vecka... Heja Kotten!

/Mattias


Fördelar med att jobba natt

Det finns en del fördelar med att jobba natt i det här yrket. En är förstås att man får bättre betalt, men annars är det rätt skönt också att man kan prata lite mer avslappnat med folk eftersom de flesta som ringer är fulla, man behöver inte låta så professionell hela tiden och det är skönt. Nackdelen är förstås att folk kan vara rätt dryga, säga otrevliga saker om man inte hittar numret men de flesta är gladare när dom är fulla än annars så det är inte så farligt :P Slutar snart också 01:30 så :)

I morgon är det fest! Det ska bli skönt att koppla av lite, dricka lite, träffa kompisar, dricka lite, sjunga och dansa, dricka lite och ha kul helt enkelt :) Bara jag håller mig ifrån att tigga red-bull drinkar av Erik så ska det nog bli bra, redbull är ju som ni vet på min svarta lista, i alla fall i kombination med alkoholhaltiga drycker. Sitter och filar lite på en partyskiva till i morgon, tema 90-tal och knattedisco! Ska bli en riktig höjdarskiva med Aqua, Dr Bombay, E-Type mfl, får se hur många minuter innan antingen jag eller steron slängs ut genom fönstret...
 
Hoppas på stereon, marken lär vara hård...

Och tänk om man skulle råka landa på någon...
 
Men som Nalle Puh säger: "När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det, när allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig."

Trevlig natt folk!

/Mattias

Städfunderingar del 2...

Ingen idé att fundera över städning så mycket - Jossan städar ju vår lägenhet nu ;P


Städfunderingar

Ska ju ha fest i helgen... Det innebär att lägenheten städas relativt grundligt av mig och Thom, och ofta också Jossan. Lägenheten får vara fin i några timmar/någon dag, och sen är allt rörigt och så igen dagen efter festen... Hm ja. 

Jag är rörig i huvudet idag och har varit märkligt seg de sista dagarna... Kanske vårtrötthet.

Och inget hade man att skriva idag heller...

/Mattias

Allsvenskan 2008 slutar såhär!

... Tror jag i alla fall ;) Lite sent, men tabellen tippade jag före första matchen, sen har jag inte orkat skriva i resten... :P

IFK Göteborg
Helsingborg IF
Malmö FF
AIK
IF Elfsborg
Djurgården
Kalmar FF
Hammarby IF
IFK Norrköping
Halmstad BK
Gefle
Örebro SK
Trelleborg FF
GIF Sundsvall
GAIS
Ljungskile SK

Kommentar toppen:

Jag tror att årets toppstrid till slut kommer stå mellan IFK Göteborg, Helsingborg, Malmö och AIK. Visst, jag tippar lite med hjärtat när jag sätter blåvitt högst. Det kan bli svårt att upprepa årets bedrift at ta guldet men absolut topp tre tror jag på, laget är inte svagare än i fjol.

Helsingborg gick starkt i UEFA-cupen och med den nya erfarenheten och allsvenskans klart bästa anfallspar i Larsson-Omotoyossi så tror jag de kommer att överraska positivt till skillnad mot fjolårets misslyckande.

Ett lag som jag också tror kommer gå starkt i år i Malmö. De har ju en tendens att floppa för att de inte kan få ihop ett lag av sina, trots allt, duktiga spelare. I år tror jag dock att de kommer lyckas bättre sen Rolle Nilsson tagit över och de slutar trea.

AIK har värvat intressant och har ett antal starka namn i sin trupp. Tror de kommer gå starkt mot slutet av säsongen men inte riktigt nå hela vägen fram.

Kommentar övre mittskiktet:

Elfsborg har ett starkt mittfält med Anders Svensson i spetsen, och kan vara med högt i tabellen, men det känns inte som det blir Elfsborgs år i år riktigt.

Djurgården har ungefär samma lag som ifjol men det kommer bli en jämn och tuff serie och jag tycker deras trupp ser lite för tunn ut, men många intressanta spelare i tex Dahlberg och Rajakalakso (eller hur fan det stavas).

Kalmar kommer inte att vara med i absoluta toppen i år, det är ett starkt lag men alltför mycket hänger på Cesar Santin, vad händer om han blir skadad?

Hammarby har värvat Schabaan, men tappat Eguren och ser inte så starka ut. Men, som vanligt, ett lag som kan skrälla och i sina bästa stunder slå alla lag. Tror dock bara på en mittenplacering för Bajen i år.

IFK Norrköping tror jag kan bli lite av en överrasskning i år, några fina nyförvärv tex Amuneke som säkert kommer göra en del mål.

... Sen orkar jag inte kommentera resten av lagen, men håller en liten tumme för norrlandslagen också såklart, även om jag tror det kan bli en jobbig säsong för Sundsvall. Men dom hänger nog kvar efter kval. Gais ser svaga ut, och Ljungskile är helt enkelt för dåliga. Så slutar det! Undrar hur många rätt man får... tippar på 1-2 ^^

/Mattias

Det har snöat här i Gävle inatt...

Vafan det ska ju blir vår nu jö! Sketna snö att komma nu, kunde väl ha kommit i december eller nåt som den ska göra, men nej, snöfritt hela vintern och snö på våren istället. Stört.

Jag är trött men dubbla fotbollsmatcher på tvn ikväll, Göteborg -Halmstad och United-Roma så man har iaf något att se fram emot. Jobba på hej och hå.

Söderöver snart? En bra bit... :)

/Mattias

Nedläggning

Eniro i Gävle läggs ner 31:a Augusti fick vi reda på i morse på mötet. Det var inte roligt att höra... Vad ska man säga. Ett halvår på mitt första riktiga jobb och de stänger ner enheten. Det tristaste var inte det jag kände personligen för det utan att se hur ledsna många andra blev, jag var ju trots allt osäker på om jag skulle fortsätta i höst. Men usch, ingen rolig upplevelse... Nu blir det till att skärpa till sig till hösten, bestämma sig på riktigt, jobb eller plugga? Det hela har plötsligt blivit en mycket angelägnare fråga än igår...

Hm, nu är jag trött. Jag ska jobba i morgon... Fest i helgen för den som är intresserad av att komma. 

Hörs!

/Mattias

Va i hela...?

För en halvtimme sen drygt fick jag ett samtal från Eniros bemanningsenhet. Jag skulle på ett möte i morgon, på Park Inn. Skumt, mycket skumt. Snart visade sig att de ringde runt till alla och informerade om detta mötet. Det har aldrig hänt tidigare så vitt någon vet att Eniro bokat konferenslokalen Park Inn utom för uppstartsdagarna, och att de kallar till möte kvällen innan tyder ju på att något drastiskt hänt. Dessutom har man spärrat diskussionsforumet här från Gävle som vi har tillsammans med de andra enheterna, alltså är det något som inte ska delges andra enheter på företaget. Konspirationsteorierna flyger här inne och koncentrationen på jobbet är sådär. Man är ju en smula orolig... Nåja tids nog får man veta.

/Mattias


Slit och släp...

Jobbar och sliter, är jobbtrött men idag går det ganska smärtfritt iaf. Lite jobbigt att man bara har elva timmar till nästa pass när det här slutar dockRegnat hela dan också typ, grått och trist...

Nån mer än jag som längar till sommaren??? 

/Mattias


Behöver syrgas!

Behöver syrgas!

Har sprungit runt sätra nu, eller ja runt norra delen av sätra rättare sagt. Sprang en ny väg för att se om jag hittade nåt nytt. Jag hittade... en massa villor och radhus... typ. Vatten!

Nu ska jag ut och springa!

Nu ska jag ut och springa!

Nice

Slappnar av efter en hård arbetsdag med ballerina, saft, football manager och några avsnitt My name is Earl. Skönt att kunna koppla av och veta att man är ledig i morgon. Nya äventyr kanske väntar bakom nästa krök om man anstränger sig lite sen...

Ska tippa allsvenskan här i bloggen snart... men inte ikväll. Trevlig helg folk!

/Mattias

Jobblördag.

Blä  jobbar och är trött. Gnäll gnäll som vanligt från min sida... men jag är väldigt jobbtrött just nu, funderar på att sticka iväg nånstans några dagar... vi får se hur det blir med den saken. Lite för mycket rutin i livet just nu...

Allsvenskan i fotboll har börjat! Ska lite senare skriva mitt tips här i bloggen, experten ska tala...!

Skriver som sagt mer sen, nu jobba på hej och hå...


/Mattias

RSS 2.0