Jobb jobb, härliga jobb!

Fredags kväll och just nu sitter ni kanske hemma framför tv:n, öppnar en kall öl och slötittar på någon halvdålig actionfilm, relativt tillfreds med tillvaron i största allmänhet, glada över a Men inte Kotten, för som vanligt så får han jobba fredag natt... Kan jag få lite sympati?

Nåväl, det är nog inte särskilt synd om mig med tanke på att jag var ledig onsdag torsdag, plus att jag är ledig lördag söndag så jag klarar mig nog, men lite gnälliga är vi väl alla till mans eller hur? ;)

Pokern går dåligt nu. Totalt plussade jag iofs 130 dollar den här månaden men sista två dagarna gick back femtio, inte så bra. Men det är ju ändå riktigt bra för att vara mig :)

I morgon är det fest!

/Kotten


Jobbet slut för idag!

Skönt! Och nästa lördag är det fest, då blir det inget jobb :) Nu ska jag hem och slöa. Tjohej!

/Kotten

Menlöst...

ibland tröttnar jag bara på allt. Livet känns som ett enda stort svart hål av ensamhet. Allt känns tungt, hoppet så långt borta. Haha, jag är så patetisk ibland. Gnäller och gnäller bara för att jag inte har kraft eller mod att åstadkomma nåt, eller vilja kanske. Jag kommer att sumpa allt för att jag inte orkar, för att jag inte vill. Antar jag. Allt är inget. Hur tar man steg två då? Hur går man vidar i livet? Hur fan blir man vuxen? Äh svamlar ju bara. Trött, borde sova. Fem raka jobbdagar framför mig. Nattpass. Always look on the bright side of life, haha...

/Kotten




Städdags!

Nu har jag tröttnat på att vada genom skräp när jag går i vår lägenhet, nu är det upp till kamp, jag fattar dammsugaren och ger mig ut i strid! Anfaaaaaaaaaaaaall!!!



Svarta listan

Sitter på jobbet. Har lite tråkigt, så jag ska roa mig med att skriva vad som just nu finns på min svarta lista...


...Frigolit: Det värsta material som finns... Usch, ryser bara jag tänker på det. Blä!

...Jäger + redbull:
Förvisso gott, men efter juldagens överdrivna festande (allt var Krilles fel), där jag blev bjuden (av Krille förstås) en stor grogg som var väldigt starkt blandad (som Krille blandade) och så blev det lite som det blev med det...

...Att skylla på andra för sina egna misstag:
Usch avskyr verkligen människor som gör så! Varför kan inte folk ta eget ansvar egentligen, vafan man kan ju inte hålla på så hela tiden, usch vad irriterad jag blir. Nä tacka vet jag mig själv som alltid tar ansvar för vad jag gör och aldrig skyller på någon annan!

...Folk som inte förstår ironi: Blev du konfunderad över ovanstående påstående så ingår du i den kategori ;)

...Att jobba en lönehelg: Att jobba helg går väl an, men att jobba kväll/natt en hel lönehelg när det finns annat mycket roligare saker att göra.

... Min dygnsrytm: Alltså förut så tyckte jag det vore suveränt att börja jobba först vid 4-5 på eftermiddagarna. Nu saknar jag att börja jobba tidigt, dagarna blir ju så konstiga, när jag kommer hem sover alla och när jag går och lägger mig går alla andra upp. Nä jag ska ta och ställa om mig snart och börja vara vaken när det är ljust ute också...

...Utseendefixering: Blir så trött på det bara, allt som betyder nåt enligt många, iaf så det verkar...

...Otrevligt folk: I jobbet jag har så stöter jag på en del idioter som är trevliga, händer mindre ofta än man tror men det är aldrig roligt. Vissa tror att vi har numret dom söker och fem andra ungefär i våra register och vi anses som idioter om vi inte lyckas hitta exakt rätt bland några miljoner nummer...

...Grönsaker: Jag tycker inte om grönsaker, mina smaklökar har inte utvecklats sen jag var nio (nåja, med några få undantag...). Är väldigt matkonservativ i övrigt, har jag fått för mig att jag inte gillar nåt som tar det år innan jag provar igen... Men det kan ju vara positivt också, fram till 15 års ålder trodde jag inte att jag gillade pizza, och med tanke på hur många pizzor jag inte åt dom åren så blev jag åtminstonde inte överviktig på grund av det ;)

Ja... det var nog allt just nu som jag kom på. Nu slutar jobbet! Hörs!

/Kotten

RSS 2.0