Busväder.

Det blåser och är snöblandat regn där ute. Ujuj, ser redan fram emot att ta mig till jobbet kl 6 i morgon... not :P 

Jag har fått jobb förresten, det har jag nog inte skrivit här förut. Men enligt mitt kontrakt så får jag inte blogga om vart jag jobbar, det är lite hemligt... jag är agent till yrket nämligen ;) 

Hmhmhm, vad ska man skriva här då. Vad skriver man i en blogg? Vräker ut sitt privatliv så alla får läsa, levererar en massa, riktiga eller oriktiga, åsikter för att folk ska reagera, eller ska man skriva ned receptet på hemlagad äppelpaj eller något? Tja, inte vet jag. Just nu skriver jag väl ganska rakt ur huvudet kan man säga. Utan att tänka efter så mkt... men om man fortsätter så blir det knappast läsvärt.

Så därför ska jag sluta nu.

:P

Hörs!

På uppstuds.

Känns bra just nu. Saker är på väg uppåt är min känsla. Det löser sig alltid... och gör det inte det så ordnar sig iaf :)

Ska jobba lite hos syrran och henke i möra. Vet inte riktigt vad jag ska göra, det var nåt med att leta bilder till någon katalog dom skulle göra till sin i affär... och jag ska upp 9 så jag bör kanske lägga mig nu :P

Förresten, det är märkligt när man upptäcker att människor man känt väldigt länge har så oerhört mycket mer gemensamt med en själv än vad man tidigare märkt.

Gå i frid!

/Kotten

Comfortably numb

When I was a child I caught a fleeting glimpse.
Out of the corner of my eye.
I turned to look but it was gone.
I cannot put my finger on it now.
The child is grown, the dream is gone...

I have become comfortably numb.

Bloggen ja...

... Den hade jag typ glömt. Orka blogga när man inte har nåt att säga :P

Ska väl sammanfatta lite kort vad som händer just nu. Är fortfarande arbetslös efter en dryg månad. Börjar bli lite segt. Har gått upp i vikt också. Sketna våg.

Var ut igår. Det var rätt skoj, roligast igår dock var att jag vann bowlingen på dagen, spöade Svinis och Stefan! Wiiiiiee!

I morgon ska jag vända tillbaka dygnet till normaltid. Har av någon anledning (visslar oskyldigt) varit seg och trött idag så jag ska ta och lägga mig nu. Ska masa mig till AF i Gävle i morgon igen. Höra vad dom har att säga. Förmodligen inget vettigt. Jag kommer nog få svar på någon av mina fyra ansökningar den här veckan tycker jag och förhoppningsvis får jag ett jobb snart. Jag blir så jäkla förslöad annars :P

Annars då? Tja... bilen går bra. Om jag hade haft nån. Men jodå, jag ska inte klaga. Det knallar. Det blir en dag i morgon också. Blir väl i Färila den här veckan skulle ja tro. billigast så :P

Jaha, vad händer framöver då? Jag borde flytta nånstans. Börjar tröttna på att bo i sätra. börjar i allmänhet tröttna på att inte göra något med mitt liv. Jag måste komma på vad jag vill för att kunna ta ett ytterligare steg. Just nu står jag bara och trampar på samma fläck.

Nåväl, sova var det.

Hörs

/Kotten


RSS 2.0