Mot nya mål

Har fått jobb nu. Det känns bra. Ska börja jobba på eniro snart, nästa vecka närmare bestämt. Har flyttat också, till Gävle, tillsammans med Thöm och Simon i en trea. Målet som Simon och jag satte upp den tolfte augusti att få jobb i Gävle och flytta är alltså avklarat. Mot nya mål alltså.

Är hemma tre dagar nu, ska rycka in och jobba lite på banken. Inflyttningsfest i Gävle på lördag, hör av er om ni vill komma!

Hm, känner mig på lite småmärkligt humör just nu. Varken särskilt upp eller ner. Dock lite småtrött. Och har inte lust att skriva mer här, antar att det inte finns nåt mer att skriva just nu så vi hörs.

/Kotten

Jahaja

Söndag. En sån här dag när inget särskilt händer. Lugnet före stormen kanske? Ska till gävle i morgon och göra lite tester för ett jobb, får se hur det går. Förhoppningsvis bra :)

När jag spelade fotboll hade jag nästan alltid shorts när vi tränade på gräs, oavsett väderlek. Följdaktligen så hade jag idag shorts när jag var ute och sprang. Men det är som man säger, riktiga karlar tränar i kortbyxor, även om det är 6,5 grad varmt ; )

Förändringar sker snart.

/Kotten

Uppdatering

Hm. Inte skrivit här på ett tag. Det har faktiskt inte hänt så mycket. Men jag jobbar på det. Får se nu, kanske snart flytta. Har kanske nåt på gång, återstår att se. Vill.

I övrigt, hmm mja. Upp och ner. Klart misslyckat tranan-besök i onsdags, minuspoäng till Kotten där, ordentligt. På plus-sidan där här veckan att jag var ute och sprang måndag och tisdag, samt tog en långpromenad på onsdan. Ska gå ner i vikt nu har jag bestämt. Och bli bättre på gitarr, piano och sång. Jag gillar att spela, det gör mig glad, speciellt när jag lär mig nåt nytt eller känner att jag gör nåt bra. 

Men jag borde nog ta och röntga min hjärna. Är på väg att bli senil tror jag...

Var på skolan idag, hämtade vår "skräckfilm" från i trean. Märklig känsla, när man kom in på skolan så kändes det precis som de första dagarna i ettan, man var utanför, det var nästan ingen man kände där, sp-korridorerna var nya och lärarna man haft såg man inte skymten av. Träffade Li dock, kul att se att hon verkar uppåt :)

Nåväl, en tid i livet är över, en annan tar vid. Min gymnasietid kommer jag se tillbaka på som väldigt positiv, jag tror jag utvecklats till det bättre sen jag började där. 

Hm har väl inte så mycket mer att tillägga. Kan ju hälsa ett grattis till Anna som fyller nitton idag, dvs lördag :)

I övrigt hoppas jag på att blåvitt slår elfsborg i fotbollsallsvenskan i morgon, annars blir jag sur resten av kvällen :P

Ta vara på er

/Kotten


RSS 2.0