Christmas

I just want you for my own
More then you could ever know
Make my wish come true
All I want for christmas is you.

Ta mig fan!

Nu är jag så jävla uttråkad så jag tom ska skriva ett blogginlägg!!! 
Men vafan ska man skriva om då? Hur tråkigt man har? Att man vill att nån ska uppmärksamma en? Att någon excentrisk miljonär ska knacka på min dörr och skänka bort sådär en 10-15 mille på stört? Att jag borde diciplinera mig bättre, börja träna, komma på en framtid, utveckla mig, skaffa nya erfarenheter, resa och göra nåt helt annat än vad jag gör nu? Gnälla över livet i allmänhet?
Näe, govänner, vi säger såhär istället: Jag höjer ett glas mjölk och en pepparkaka och utbringar en SKÅL, för nu är det snart jul, och då ska man fan inte grubbla så mycket! Efter imorgon kan man åka hem och sen är man ledig några dagar, mkt skönt. Jobbar iofs i mellandagarna, men lyckades fixa till det så att jag inte börjar jobba förrän 7:e januari igen. En veckas ledighet där, det kommer sitta som en krocketklubba i skenbenen!
För övrigt kan jag notera att...
...TP (mitt jobb) suger oftast. Men ibland får man glada nyheter också som kompenserar en del av strulet. Alltid nåt att glädjas åt.
... LBK borde vunnit mot Örebro i lördags. Men grym match ändå och jag tror vi kommer slåss om en kvalplats i år!
... Söderhamn just nu är begravt under löjligt mycket snö, vilket är skönt. Jag skrattar åt alla som gnäller över dåligt väglag och att de måste skotta fram bilar, skotta uppfarter osv då jag varken har hus, bil eller körkort ^^
...  Om det är någon som vill ha Kotten & Co på fest på juldagen så säg till, en stor brist på fester tycks ha uppstått såhär i sista sekund...
... Jag ska nog börja blogga mer aktivt kanske, det är KANSKE ett löfte. Nu är det ju ingen som läser det här, men poängen är att alla KAN läsa det (fan vad jag försöker vara intelligent, utan ngt vidare resultat...)
Jaja, i vilket fall... Hörs och gojul!
/Kotten

RSS 2.0