Gnäll över poker.

Seriöst. Sitter UTG med k-k. Höjer till 0,4 euro, cashgame 0.05-0,1 NL. En nisse går all-in för två euro. En syn. Jag höjer såklart igen till 5 euro. Syn. Flop 9-7-7. Jag går all-in för mina sista 3 euro. Syn. Turn blank, river a. Motståndaren visar upp a-9 och tar poten. Bra spelat halva stacken preflop med a-9... Min enda tröst är att jag förmodligen vinner mot honom i längden. Klen tröst.

En minut senare på sit and go, 1000 marker kvar bara och a-a, killen innan går all-in, all-in från mig såklart och en tredje syn av chipleader på blinden, k-q vs a-a vs 10-8. Flopen 4-5-9 ingen färg. Yes! Turn 10, river J. Torsk mot stege. Hm sån är poker men ibland måste man få gnälla lite också. Det var dagens bad beats och nu ska jag sova. Godnatt!

/Kotten

Jobbtrött

Usch. Två timmar kvar jag är asseg. Idag är jag en dålig telefonist, ring inte! :P
 
Piggar upp med ett Nalle Puh citat då...

"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat...."

/
Kotten


Dags att göra något?

Kanske dags att ta tag i allt nu. Står stabilt på backen, dags att börja klättra uppåt igen. Nå nästa nivå. Det har jag tjatat om för mig själv i ett halvår. Livet går inte som man vill om man inte anstränger sig, nå, dags att börja anstränga sig!

Men först... lite poker :P Februari slutade på 130 dollar plus, men sedan kraschade jag ner 150 dollar och med bara 70 dollar kvar bytte jag till unibet där jag på en dryg vecka återigen plussat 85 dollar. Konstigt konstigt spel. Ska ta och spela lite mer nu, får se om jag blir lite kreativ och kanske musiscerar (stavning...) lite senare. 

hej då klsl nunununu!

/Mattias

Holy men

Har gjort en ny låt som ligger ute på min myspace. Den heter "Holy men" och är en betraktelse av hur människor använder religionen som svepskäl för att få makt och pengar. Kolla gärna in den och lämna en kommentar :)

www.myspace.com/kottenpiano

/Kotten

Snö?

Det är lite ironiskt, när man väl har ställt in sig på att det inte blir någon snö i vinter och börjar hoppas på våren då ska det börja vräka ner snö. Och så blåser det i ansiktet när man går till jobbet så man vill bara gå hem, strunta i allt och somna om. Men nä. Nåja, ganska skönt arbetstempo idag. Folk är ganska trevliga, förståeligt de flesta är ju lediga.

Hm. Och mer hade inte jag att säga nä...

/Mattias

Jaha...

Så sitter man här då. På bättringsvägen iofs men fortfarande nästan 39 graders feber. Kul sätt att tillbringa min lediga helg på får man ju säga... Får se om jag låtsas vara frisk senare ikväll eller om jag fortsätter dega kvar här hemma...

Melodifjollefestivalfinal ikväll igen då... Får säga att jag gillar låtarna mer än vad jag brukar, hm lite märkligt, man kanske har sänkt kraven på musiken man gillar när man börjar komma upp i min ålder, jag menar shit jag fyller ju 20 år om några månader :O   Svårt dock att peka ut nån solklar favorit. Dock så vet jag att jag tycker allra sämst om Christer Sjögren och näst sämst om BWO :P Nä de fem jag gillar bäst är nog Nordman, Rongedal, Sanna Nielsen (!), Amy Diamond (!!) och Charlotte Perelli (!?!?!). Udda artister för mig att föredra får man väl säga. Min röst faller nog på Sanna Nielsen till slut faktiskt, hon sjunger otroligt bra och med mycket känsla. Fint.

Hm... Ja. Ska spela lite poker nu och sen sova lite till. Sketna feber... Hörs!

/Mattias

Sjuk!

Jag är sjuk! Har feber och mår dåligt. Sympati tack?

Blä.

/Mattias

Sova?

Ska upp 05:30. Sova kanske? Ja tack. Godnatt.

Rösta gärna på det här inlägget i tävlingen mest onödiga blogginlägg som avgörs nästa vecka! 

:P

/Mattias

Ey yo!

Jobb jobb som vanligt, både i natt och i morgon natt, man blir trött... Sitter och mumsar bilar nu och njuter av sista minuternas paus innan jag åter ska förmedla telefonnummer till alla glada nattmänniskor i vårt avlånga land.

Jag uppdaterar den här bloggen sällan, mest tragiskt nog för att jag inte har så mycket att skriva om... Hm. Får börja ta tag i saker och ting nu. Problemet är bara att det är så hemskt mycket enklare och bekvämare att låta bli...

/Mattias

RSS 2.0