313 dollar!

Inte illa att vinna, trea i en pokerturnering av trehundra spelare, tre dollar i inköp. Inte illa alls :) 

Känns bättre nu. Det känns som jag är på väg uppåt. Eller åtminstone på väg någonstans. Flyttar förhoppningsvis den här veckan då, känns utmanande och spännande. Även om jag har ett skitjobb så är det ändå bättre att ta det än att gå här hemma och dega och inte göra nånting. Börjar på tisdag förmodligen, får förhoppningsvis lägenheten på onsdag/torsdag.

Helgen har för övrigt varit helt ok, firade Sophies tjugoårsdag igår, trevligt :) Stadt i hudik blev det också för första gången faktiskt, g-fest undantagen. Skojsigt :)

Idag var det en ekorre på vår tomt. Den skuttade runt och såg ut att gnaga på en kotte eller ngt liknande. Lite obehagligt, tur att han inte åt mig iaf :P  

Nä, kolla tv äta macka och sova. Vi hörs

/Kotten



Orkar inte

Jag orkar ta mig fan inte just nu... allt går åt helvete, får inte hyra lägenhet utan fast jobb, ingen flytt till Gävle alltså. En nära vän som ignorerar mig och verkar vara asförbannad utan att jag vet mer än möjligen delar av varför.  Och va fan ska jag göra av mitt liv? Känns som att jag sitter fast i ett bungyjumprep, andra änden av repet sitter i Färila, springer jag iväg så kommer jag dras tillbaka innan jag vet ordet av. Motvind. Ensam är stark? I helvete.

/Kotten

Mjo

It´s burning in my soul and I need some Rock´n Roll I´ve gotta move!

Gävle?

Flytta? Mkt möjligt. Jobb? Mja, typ, telefonförsäljning. När? Förhoppningsvis snart.

Gonatt



Klockan är sent

Och kotten är trött. Nyss försvann blogginlägget för mig, mkt jobbigt.

Iaf, vi tar allt en gång till. Jag var till Gävle idag, det var trevligt, gick runt med Maria och kollade i affärer och åt kinamat :)

I lördags fyllde jag år! Tack till alla som kunde närvara och göra festen till en trevlig fest och min födelsedag till en bra födelsedag :)  

För närvarande smider jag planer på att flytta. Känns som att Färila bör lämnas bakom mig nu på obestämd framtid. Söker jobb aktivt i Gävle, förhoppningsvis får jag ett relativt snart och då flyttar jag och Simo hänger på, vi ska äga Gävle ;p  

I möra ska jag... Söka jobb ja, kanske ut och springa, måste fan röra på mig lite också, ska bli bra nu, ska nå mot nya mål eller ja... nåt, Kotten är trött ska inte bara sitta och skriva sina tankar direkt ur skallen såhär nä.

www.myspace.com/kottenpiano

Ha det bra! Hörs!

/Kotten



Pömsig

Jag är trött. Lite pömsig. Har varit det hela dan - ändå la jag mig en halvtimme tidigare än vanligt. Skumt. 

Vad händer? Tja, inte så mycket. Jobbet tar slut på fredag, och mitt liv är planerat fyra dagar framöver och sen hänger mycket på tur slump och vilja antar jag. Hm, får se vad som händer. Förresten, lite längre än fyra dagar har jag nog planerat, ska ju fylla år om tio dagar också. Ska fira hos Simon med en grillfest, hör av er om ni vill komma ;)

Förra helgen var lugn. Något jag misstänker att den här helgen inte blir då jag, till slut, ska masa mig ner till Rättvik till den så beryktade Classic car week. Hm får se vad det blir, men kul blir det hoppas jag :)

Shoppat massa jox på ginza idag. Chuck Berry dvd:s, Rena Rama Rolf på dvd, karaokeskivor (bra att ha på fester!), och annat småkul :) Bekvämare att shoppa framför datorn än att gå i affärer ;P

Förresten kanske ska ta och länka till min myspace. http://www.myspace.com/kottenpiano  Dom som vill kan ju lyssna på de små försök till egna låtar jag har försökt åstadkomma. 

Ha det!

/Kotten


RSS 2.0