Hm.

Allt väl så långt. Men nu då? Hur ska man ta nästa steg? Tål att tänkas på. Tiden rinner så snabbt ifrån en utan att man är helt säker på om man tar vara på den eller inte.

Orka blogga. Återkommer.

/Kotten

Farväl Färila

Nu känns det helt definitivt och slutgiltligt att jag flyttat. Var iofs två veckor sedan, men med tanke på att jag varit i Färila (skriver inte hemma längre, hemma ska ju vara här) under delar av förra veckan så är det första gången jag varit här mer än tre dagar i sträck. Känns skönt. Mår bra över det, mycket negativa och bakåtsträvandet tankar och minnen som har försvunnit längre in i skallen. Jag har levt nitton år i en gudsförgäten liten by som kallas Färila, men nåja, så illa har det inte varit. Nu är dock den tiden över och jag har inga planer på att återvända inom  den närmaste tiden!

I morgon ska jag börja på utbildningen inför mitt nya jobb. Hm känns bra, men lite märkligt också. Kan ju beskriva hur det gick till när jag var där på ett inför-utbildningen möte i torsdags tillsammans med de övriga sju som ska börja där i morgon. Kom dit med sju minuters marginal, naturligtvis sist, och möts av chefen, coachen och en lärare, samtliga kvinnor. Går in i rummet där vi ska ha mötet. Där sitter sju kvinnor, varav sex stycken mellan 18 och 27! Nog hade jag trott att det skulle vara fler tjejer än  killar där, men ändå. När jag senare gick runt och kollade på skåpen som alla anställda hade såg jag bara kvinnonamn med ett eller två undantag. Lite överraskande som sagt men det går säkerligen bra skulle jag tro :)

Jahaja. Klockan börjar bli sent. Ska man sova? Mja... Är det nåt mer jag borde skriva här kanske? Nja, vet inte. Skriva direkt ur skallen nu, trött och orden blir fel och grammatiskt inkorrekta. I går var det inflyttningsfest här förresten. Trevligt trevligt :) Kort sammanfattning. Blåvit seger mot Malmö FF. Nära sm-guld! Fia med hutt. Uggla-musik. Jag har aldrig. Någon annan än jag som blev illamående. En flaska hallonshot tog slut. Vi var ut på nåt ställe som vi inte kommer ihåg vad det hette. Fuldans på dansgolvet. Simon och Thöm buggade. Ägt dansgolv. Trängsel. Mårten missade att vi andra gick och blev kvar ensam i centrum. Martin cyklade och hämtade honom. Trött. Somnade. 

"Jäva oflyt hela tiden!" ;D

Hörs!

/Kotten






RSS 2.0